HVEM ER VI?

Less Ink. er en medisinsk klinikk med spesialfelt innen estetiske laserbehandlinger.

En stab bestående av medisinsk ansvarlig lege Gary Kandela, kosmetiske sykepleiere og sertifisert hudpleier tar omsorgsfullt vare på deg gjennom hele behandlingsprosessen.

Vi prioriterer å gi deg all den informasjonen du trenger slik for at du skal føle deg trygg gjennom hele prosessen.

VÅRT TEAM

Gary KANDELA
Gary KANDELA
Utdannet lege med bred erfaring fra almennpraksis og legevaktmedisin siden 1990.
Medisinsk ansvarlig for Pure Skin Medical(Hønefoss) og EliteHelse(Røa).
Etterutdanning i estetiske behandlinger og laserbehandlinger på internasjonale kongresser og ledende europeiske klinikker.
Linda HEIMDAL
Linda HEIMDAL
Autorisert helsepersonell, hud og kroppsterapeut med
bred erfaring i hudpleie, figurforming og kosmetiske behandlinger.
Sertifisert laserbehandler.
Isabella KRASNIQI
Isabella KRASNIQI
Isabella er gründeren av Elite Helse Medisinsk Senter. Hennes bakgrunn fra jusstudier, utdannelse som sykepleier samt internasjonal erfaring fra high end klinikker, har medført at bare det beste er godt nok for hennes kunder. Hun er sertifisert spesialist i Juvederm for kinnløft, leppekontur og asymmetriske korrigeringer i ansiktet med filler fra Allergan. Søken etter nye og bedre behandlingsmetoder er drivkraften for Isabella som verdsetter høyt samarbeidet med nasjonale og internasjonale leger og klinikker. Slik vil vi alltid kunne tilby kundene de beste og mest banebrytende tjenester.
Laura SUTA
Laura SUTA
Laura er medgründer av Elite Helse Medisinsk Senter. Hun har bakgrunn fra økonomi, ledelse samt sykepleierutdannelse fra Norge med mange års erfaring fra både privat og offentlig sektor. Laura har spesialisert seg på botox, juvederm og laserbehandlinger: Hun har øyne for detaljer og hennes «baby botox» er kjent for å gjøre deg flere år yngre uten at det er påfallende. Laura har en genuin omsorgsevne og du møtes med den største respekt og verdighet. Med vår samlede kompetanse er du i trygge og sikre omgivelser hos Elite Helse.tur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

KONTAKT LESSINK.

Phone:

+(47) 411 60 322

Hours:

Mandag 09:00 - 19:00
Tirsdag 09:00 - 19:00
Onsdag 09:00 - 19:00
Torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 19:00
Lørdag Stengt